Uncategorized

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="100" padding_bottom="100" css_animation=""][vc_column width="3/4"][vc_column_text]Barking Park is a sculpture originally created for the Folkestone Triennial by Pae White as a work of social sculpture, providing both a practical public use and a genuine spectacle to stop passers by in...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="60" padding_bottom="60" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Hi I’m Joe, I’m the new addition to the ARC team and will be working here for the next couple of months. I’ve been looking to find a gateway...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="60" padding_bottom="60" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Autumns here and fully underway, so for foragers, like us here at ARC, this means its mushroom time.  Luckily we have an expert in edible fungi in the shape of Silvie.  Growing up in rural Poland meant...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="60" padding_bottom="60" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Barnes Lodge is nearly there and the contractors are on the home straight ! Residents are now moved in to the ground floor of this state of the art residential home.  They are enjoying all...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="60" padding_bottom="60" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Courtyard Garden for Connors House Its great to see more positive reaction to the Sensory Courtyard Garden which we created for Connors House.  This is a snippet from 'The Canterbury Index Magazine' http://indexdigital.co.uk/june-2016-2/ The residents are continuing to...